Profile

Join date: Jul 23, 2022

About

🔴GO LIVE📺📱👉Click Here To Watch Live


🔴GO LIVE📺📱👉Click Here To Watch Live


🔴GO LIVE📺📱👉Click Here To Watch Live


Meerdere spelers blijken positief getest te zijn en daarom nemen Ajax en Eintracht Frankfurt geen risico. Volgens Voetbal International gaat het om drie spelers, maar namen worden niet genoemd. De desbetreffende spelers zijn vrijdag positief getest.


Ajax zou Eintracht Frankfurt zaterdagmiddag om 15.00 uur treffen. Omdat die wedstrijd nu dus niet doorgaat, vliegt de selectie van trainer Alfred Schreuder zaterdag al terug naar Amsterdam. Zonder de positief geteste Ajacieden, benadrukt Ajax.


Het oefenduel met Frankfurt zou het sluitstuk zijn van het trainingskamp van Ajax in Bramberg am Wildkogel. De selectie en technische staf vliegen vandaag terug naar Amsterdam. De besmette Ajacieden blijven achter in Oostenrijk.


Eerstgenoemde, de goalie, speelde al enige tijd niet meer voor Ajax. In de warming-up voor Benfica - Ajax, zo'n vijf maanden geleden, brak Pasveer zijn vinger. Het bleek een complexe breuk, want de routinier moest er in fases van herstellen. Na een recentelijke en hopelijk laatste ingreep is hij nu weer klaar om minuten te maken.


Voor Timber, de verdediger die spoedig zijn contract bij Ajax lijkt te gaan verlengen, geldt eveneens dat hij in de voorbereiding nog niet in actie kwam. De verdediger traint alweer even mee tijdens het trainingskamp in Oostenrijk, maar de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg kwam nog te vroeg. Tegen Eintracht Frankfurt echter, kan hij 45 minuten spelen.

[[kijk-live]] Ajax Eintracht Frankfurt live op tv en livestream 23 juli- 2022

More actions